Workshop Symbolisme

Symbolieken , die zijn zo oud als de aarde zelf. Denk als eerste maar eens aan de muurtekeningen in de grotten van bv. 44.000 jaar geleden. De mens krijten toen al hun roerselen op de muren nadat ze hun vingers gedoopt hadden in rode leem.Dat heette de Prehistorie. De symbolieken kwamen wel later, maar siepelden van voorvaderen door de genen van onze huidige tijd heen. Daar cellen geheugen hebben in ons lichaam is het ook bijzonder dat symbolisme in een ieder van ons leeft , onbewust of bewust. De mysteries van onze species zijn zo interessant omdat alles met elkaar is verbonden.

Met deze dag workshop valt er veel te behalen in ons hele zijn en brein. Voor deze dag neem je warme sokken mee, een vest of omslagdoek . Eventueel eigen brood i.v.m. vega of anderzijds dieet. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Wees aub op tijd ! dus 10 uur inloop. Half 11 begint de Ankh inwijding in de Tempel van Nerbe Nyelia.

Bijdrage zie ik graag contant in een gesloten envelop met je naam erop zodat er geen geschillen ontstaan. Deze graag inleveren bij aankomst , eenrichting verkeer daar ik ook bezig ben met de laatste voorbereidingen.

Laat deze dag je denken thuis en wees welkom met de voeten aan de grond en je hoofd leeg. liefs Joep