Communiceren met Dieren

Communiceren met Dieren heb ik als kind als normaal ervaren . Thuis hadden we Honden- katten -eenden -konijnen -vogels -zwanen- en alles wat vloog en kroop fascineerde me. Vlinders vond ik helemaal bijzonder( two in one ) -van rups naar vlinder van vlinder naar rups. Het transformeren hiervan was als met je neus bovenop de realiteit zitten. De natuur heeft bedachte insluitsels die voor de mens als voorbeeld functies dienen , maar men moet zich er wel voor open stellen en willen zien en/of ervaren. Voor mij zijn dieren de spiegels van de zielenwereld. Katten spiegelen heel duidelijk bepaalde eigenschappen van mensen en laten heel duidelijk in lichaamstaal aan je zien of je wel lekker in je velletje zit. Maar eigenlijk laten alle dieren je zien hoe onze natuur eigenlijk is.

In 2016 heb ik bij Cecilia van der Drift een cursus gedaan – Telepathisch communiceren met dieren , om de skills die ik als kind al had weer meer naar de voorgrond te laten komen. Mijn eigen katten zijn daar heel erg blij om want we spiegelen elkaar iedere dag !

Het intuïtief communiceren met dieren is het uitwisselen van informatie (energie) tussen mens en dier via gedachten, beelden en gevoelens. Universele taal genoemd. Met een consult stel ik mijn hart open en maak mijn hoofd leeg om zo tot een verbinding te komen met het dier. Ik vraag toestemming of het dier zelf ook contact wil. Over het algemeen laten zij dit toe . Heeft U bepaalde vragen over Uw kat , zoals gedragsproblemen stress of anderzijds bijzondere gedragingen , dan zou ik voor U in kunnen tunen om te kijken waar deze vandaan komen. Als een kat lichamelijke klachten heeft raad ik altijd aan om eerst ook een diergeneeskundig specialist te bezoeken, of een dierenarts die holistisch Uw dier bekijkt of Uw eigen dierenarts natuurlijk.

Evenzo lees ik van foto’s waar Uw kat zich zou kunnen bevinden als deze is weggelopen of anderzijds problemen . Daarvoor open in mijn veld en ga kijken – voelen en horen. Meestal krijg ik alles in beeldentaal door , deze beeldentaal loop ik met U door om te kijken of we aanknopingspunten kunnen vinden die U ook bekend voorkomen. Over het algemeen komen er positieve resultaten uit. Soms wil een kat totaal geen contact met mij leggen en dat dienen we te respecteren . Ik dring niets op dat zou geen goed uitgangspunt zijn en geen goede energie . Katten zijn eigenzinnige wezens met een totaal eigen binnenwereld. Ook geef ik Healings op afstand als een kat niet goed in haar vel zit of andere ongemakken heeft. Dit gebeurt op dezelfde wijze door contact te leggen via de foto.

Ik handteer 1 tarief voor zowel het zoeken in het veld als de Healing. Als U mij de bijdrage van 27,50 overmaakt op rekeningnummer NL29INGB0003592863. Vervolgens foto en naam van Uw kat mailen naar silly1956@live.nl o.v.v. Healing. Gaarne vermelding of het over een healing of vermissing gaat, dan zal ik diezelfde avond contact proberen te leggen met Uw lieve viervoeter. N.a.v. mijn bevindingen neem ik dan weer contact met u op via de mail.