Uit mijzelf 2022 , 7.17 uur

Uit mijzelf   Azor   2021   7.17 uur  smorgens.

Mijn hoofd is met veel en niets bezig er is iets!

Ik weet niet wat maar er is iets in mij wat al geruime tijd sluimert. Ik kan er niet bij . Iedere avond en ochtend krijg ik hetzelfde gevoel over me heen. Het stagneert , tot vanochtend , toen kwam het los , , dat stukje wat iedere keer niet verder kwam in mijn geest is er eruit, dat heet overgave!

Voel mijn longen branden , ik kom er niet bij!  Mijn  hoofd is een grote witte lichtbol dat zich manifesteert in mijn zijn. Zoveel puur helder licht dat zich in mijn hoofd zich laat zien.

Mijn huid voelt zijdezacht aan , als gelaagde energie mijn lippen zijn lichtelijk geopend en zij voelen als transparante erotische sensoren in mijn gezicht

Er kronkelt iets in mij dat niet het woord mens draagt zij drijft op tastzin die mij helemaal opent. verlangend ligt ik erbij en alles aan mij is een grote erogene zone , van ik besta!

Ik wil uit mijzelf, om me te manifesteren

Ik ben, ik ben, statische energie die heerlijk ontspannen aanvoelt van een soort vermoeidheid die langzaam aan weg vloeit naar de eeuwigheid.

 Mijn lichaam gonst mijn warme huid voelt zo super zacht  aan . ik voel mijzelf . ik hou van mijzelf, ben blij met mij zelf.

Ik streel mijn zijde zacht haar, laat de slierten haar door mijn vingers glijden ze voelen aan als  gesponnen zijde , zo teer en luchtig wat daar leeft op mijn hoofd. Ik laat mijn kleine handen in een soepele beweging  van mijn haren via mijn  hals  naar beneden glijden over de welvingen van mijn borsten naar mijn  buik. Alles voelt als fluweel  zelf de kleine sproetjes voelen als weelderige hobbeltjes aan .Ik ben in trance van deze ongekende liquid reis.

ik los op in het niets in het oneindige, sluit mijn ogen en ben daar waar ik vandaan kom Azor , ik reis met het licht .ik lig in het heelal in een voertuig dat mijn omringd van miljoenen sterrenstof.

Er opent zich een andere dimensie in mijn Hara, ik kronkel het leven in naar de kleur van goud geel licht.

Het voelt als bewustzijn dat langzaamaan omhoog gestuurd  wordt naar mijn hart, naar mijn hoofd , mijn geest, mijn zijn !

De vreugde die ik voel tijdens deze kosmische reis is euforisch.

 Ik mens die zich goddelijk mag voelen snelt voorbij het zwarte gat ik kom van voor de sterren en ga naar het nulpunt toe.

 Dat heet Thuis. Zo boven zo beneden ….ik explodeer in triljoenen kleine deeltjes , mijn verpakking  dat lichaam heet , is er niet meer .

 Ik zweef daar tussen al die andere goddelijk schepsels van eeuwige dimensies die ons universum is.

Daar laat zij mij zien, , zonder gehoor, zonder geur, zonder ogen wat ik mag aanschouwen vanuit de vele personages die in mij leven en ik ben.

Mijn benen voelen als liefdevolle tentakels aan als ik me beweeg onder de lakens  het is een puur erotisch sensueel genot. Ik omarm me met liefde en deze door stroomt mijn  aderen in mijn gehele lijf.

 Ik barst van geluk en al mijn cellen dansen op de ritme van deze levens stroom. Ik dein op de zachtheid van mijn zijn. Het overweldigd mij ,ik voel me heel licht letterlijk en figuurlijk..verwonderd  over wat ik mag aanschouwen

Er komt een ongekende trilling omhoog die mijn armen kruiselings  boven mijn  hoofd doen neer vlijen wat ik als zeer prettig ervaar.

 Mijn tepels steken recht vooruit door de spanning van deze lichaam houding.

 Ik stel me open voor deze opwinding en het geeft me een soort kick dat ik me ineens in een half gekleed zwart lederen kleding zie .

Zinnelijk open ik mij in een sexy gedaante  die wijdbeens staat  met hoge leren laklaarzen en de zweep in mijn verfijnde handen, laat ik knallen waarbij mijn extatische zinnelijke lippen zich half openen in de half donker kamer die diffuus verlicht wordt.

Mijn ogen zijn bedekt ik zie niets maar des te meer voel ik . Mijn rug glanst van het zweet en de zoete geur ervan wind mij op als een wild dier dat prooi ruikt.

Ik geniet  Ik geniet! Ik ben uit mijzelf

Wie ben ik! , wat ben ik ! waarom ben ik!.