Clavicula Salomonis Ankh Workshop -13 -14 januari 2024 !

Salomonis …Magische kennis Wie ben ik ! Wie ben jij? Wat ben ik ! Wat ben jij? Waarom ben ik ! waarom ben jij hier op aarde? 2024 staat voor de deur de 4 staat voor fysieke realisatie. Materie dagelijks leven. Een jaar waar wij als mens ons nog beter met een hoger bewustzijn anders gaan neerzetten. Nog meer zullen gaan verbinden ,met wijze open communicatie onderling een nauwere samenwerking, om meer inzichten en meer kennis te gaan delen.

2024 die staat voor licht en donker- dag en nacht . Dat we de dingen zelf in de hand te nemen en de verantwoording nemen.  De volgzaamheid in het systeem ombuigen om een andere bedrading aan te leggen op allerlei gebieden in onze samenleving., maar heel helder in ons zelf durven te gaan kijken .

Wil jij Tweeduizend 24 meteen goed starten door een bewustzijn weekend bij Ankh of light door te brengen? Om op een diepe intense manier jou eigen ik te ontmoeten van , Wie ben ik dan eigenlijk? Wil jij uit een van jou programmeringen stappen en het net even anders gaan doen! Eventueel met de Ankh te gaan werken en te integreren in jou ik bestaan. Er alles uit halen wat er werkelijk in jou eigen tempel leeft?Jou positieve gedachten kracht aan te scherpen door middel van je onderbewustzijn, je creativiteit, je kwaliteiten die al in jou zitten om die boven het Ankh veld uit te laten komen.

Jou Symbool te bekrachtigen  die in jou onderbewuste leeft .Een Ankh route af te leggen op het pas ontwikkeld Ankhcologisch Tarotbord van  …Wie ben ik?  Jou intentie te plaatsen in de Ankh sleutel. Een route te volgen met jou eigen  piramide kleur! Ervaren hoe het is om niet zozeer je einddoel te halen maar de kennis en inzicht onderweg op te doen. Inzichten te mogen ontvangen, door met andere deelnemers te spiegelen in een veilige setting, op de 4 fases van jou Ankh zijn!  Want de Ankh ben jij tenslotte zelf !

Je hoofd , je armen en je benen. Oftewel  fysiek- emotioneel- mentaal –en spiritueel bewustzijn die allen verbonden zijn in de grote nul het niets en alles,  het universum waar de 1 van de eenheid ons verbind. Die stip midden in de nul. Jou Ziel centrum in het hologram der aarde.En die eenheid ben jij , hoe zet jij je neer in het Ankh veld… bij Ankh of light te Dieren.

 Wil jij als een van de eerste zijn om aan deze Ankh route deel te nemen , meld je dan voor de tweedaagse workshop op 13-14 januari 2024, bij Ankh of Light te Dieren nu al aan.  

2 zit plaatsen zijn al bezet !Aanmelden bij Joep van Sonsbeek silly1956@live.nl  of bel 0647905559.www.ankh-of-light.nl 

4/6 personen : bij deelname 4 personen gaat het weekend door!

Aanvang :zaterdag:  9.00  tot 21.00  Zondag      10.00  tot 20.00   Kosten workshop 250,00 waarvan 50,00 aanbetaling bij aanmelding meteen  te voldoen zodat deelname ook gewaarborgd is. 1 week van te voren de rest van het bedrag op tijd overmaken aub.

Bij aanmelding even je geboorte datum  maand en jaar doorgeven zodat ik enig voorbereidingen op pentalogische duiding kan treffen .Ook je volledige voor en achternaam.

Voor diegene die eventueel van ver komen kan ik een overnachting aanbieden in de tempel van Nerbe,  tegen meerprijs van 50,00 p.p. {overnachten met ontbijt}

koffie ,thee, lekkers , drank, water, lunch en diner is inbegrepen tijdens deze twee daagse workshop.  

Programma, 13 januari 2024  Dag 1.Inloop 8.30  koffie thee lekkersAanvang 9.00 kennismaking ronde en een ieder die zijn intenties hardop uit in het Ankhveld. Isis tarot kaart trekking die je ondersteund in t Ankhveld.Dag openen;  met een Ankh ritueel in verbinding met de elementen in een veilige bedding in de tempel van Nerbe. Daarna maken we onze energie lichamen even flink los van een uur en gaan we gronden met aansluitend een geleide meditatie mijner zijds om jou intentie in rust geheel helder naar boven te laten komen zodat je het beeld goed voor ogen hebt om deze ook op papier te schrijven  of te tekenen. Dit alles doen we in stilte.van daaruit gaan we rustig ons neer zetten op het Ankhcologisch veld het Ankh speel bord met de piramides om jou weg te bewandelen,van,  WIE BEN IK ?We nemen plaats aan tafel en beginnen aan een magische en bijzondere gezamenlijke reis van kennis en spiegeling WAT BEN JIJ ? WAAROM BEN JIJ HIER OP AARDE?Ik ga daar niets over uit wijden want gaandeweg zullen we met zijn allen op een verbindende, communicatieve luchtige reis op ontdekkingstocht gaan in het Ankhveld. Ik zal daarbij met mijn levenservaring van levensthema s  en mijn mediumschap en intuïtieve creativiteit inzetten om je scherp te laten krijgen wie jij bent ! Ga er maar vanuit dat het een pittige reis zal worden. Je krijgt ook een opdracht mee naar huis die ik intuïtief bij je zal opmerken op deze eerste dag. Wat deze opdracht is zal in de loop van tweede dag ter sprake gebracht worden of gevraagd worden te doen. We sluiten om 20.30 af met een Nerbe Nyelia ritueel .21.00 afsluiting ! pauzes zo nodig,  koffie ,thee,water, drank, lekkers ,lunch en diner wordt verzorgd tijdens deze twee dagen.    Dag. 2  inloop 9.30 koffie /theeaanvang 10.00 uur , Ankh ritueel… korte meditatie Aardenaansluitend .. Isis kaarttrekking voor deze tweede dag.We gaan verder waar we de vorige dag gebleven zijn in het Ankhveld, en vervolgen onze magische reis op het Ankhcologisch speel bord!  Rond 16.00 uur ronden we de energie rond het  Ankhveld af en voeren eventueel nog de laatste opdrachten uit. Daarna is er nog een korte lezing en kennisronde van Wat is de Ankh? Welke Ankhen zijn er ?Waar komt de Ankh oorspronkelijk vandaan?Waarom heeft de Ankh jou geroepen? Hoe zet ik een Ankh in om daarmee te werken.Hoe puur en zuiver houd ik de Ankh?Wat betekenen nu eigenlijk de eerste 10 nummers van de Van je geboorte datum rondom de Ankh en Pentagram.Hoe zijn die met elkaar verbonden. Wat is de overeenkomst tussen de Ankh en het pentagram? Tegen 18.00 uur eten we gezamenlijk het diner en een ieder die nog vragen heeft kan deze in het Ankhveld uiten.  We sluiten om 19.30 af met de laatste Nerbe Nyelia ritueel zodat een ieder om 20.00 huiswaarts kan keren.