Tarieven Ankh-of-Light

Intake gesprek: anderhalf uur : € 65,00

Vervolgconsult : een vol uur € 47,50

Consult: Ruim half uur (meditatie techn): € 35,00

Consult alleen Healing – drie kwartier: € 57,50

Consult alleen puppet healing een vol uur: € 85,00

Coacing traject Persoonlijke bewustzijns ontwikkeling: 5 consulten van anderhalf uur 395,00€

Tantra massage (energetische ) duur 2 uur 180,00 euro … ieder half uur meer… 50,00 euro de nadruk ligt hier op een Healing sessie!

Kinky massage blind one on one duur 2.5 uur… 250,00 euro (Geen sex)

Evenzo is het mogelijk om suppletie bij ankh of light te bestellen te denken aan mineralen en vitaminen om Uw klacht te ondersteunen. Denk daarbij aan vitamine B12 tekort wat regelmatig voorkomt bij alleen geboren tweelingen, vermoeidheid, en anderzijds gerelateerde aandoeningen. Heeft U al een merk(en) wat bij U goed is aangeslagen dan kunnen we kijken of we deze ook voor U kunnen voorzien. De prijs zal na gelang de nodige indicatie zijn.

Alle prijzen zijn incl 21% BTW.
Betaling consult kan direct contant of bankoverschrijving middels factuur. U ontvangt een factuur achteraf via de mail.

Vergoeding via zorgverzekering is niet mogelijk. Coachingskosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever vergoedt soms coaching als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hier naar bij je werkgever.

Als U verhinderd bent en U niet op een geplande afspraak kunt komen dient U dit uiterlijk 24 uur voor de behandeling telefonisch of per mail dit door te geven. Bij het te laat melden hiervan mogen wij deze kosten alsnog bij U in rekening brengen. Dus wees a.u.b op tijd , ook gezien er andere cliënten ingelast zouden kunnen worden voor hun hulpvraag.