Kinky Play one on one

Kinky play one on one

How You Dare . In deze tijd mag seksuele energie zich steeds van zich zelf laten zien op verschillende manieren . Er zijn meer kleuren en geuren om het maar even zo te noemen.

Het opgesloten keurslijf dat met het vingertje gedomineerd werd komt langzaam aan van zijn sokkel af om met een vrije val naar buiten te treden. Vele die in de energie zitten van hoe het hoort volgens velen die denken de wijsheid in pacht te hebben. Er zijn meer manieren als alleen maar rechtop aan seksuele energie te bezigen . Waar het vooral om gaat is intimiteit en geen platte sex. Dat kan inmiddels iedereen en dit geeft geen genoegdoening meer op de lange duur.

Wat zoek je ? Wie ben jij in jou seksuele energie ? Waar heb jij behoefte aan ? Waar wordt jij opgewonden van ? Wat maakt jou gelukkig? Waar voel jij je veilig? Waar voel jij je geborgen? Wat vindt jij lekker? Wat zijn jou fantasieën Kun jij openlijk over seks praten? Durf jij een verbinding aan?

Durf jij een Tantra sessie te ondergaan om ondergedompeld te worden in een totaal andere belevings wereld van meditatie in je onderbewuste.

Zou jij het fijn vinden om geblinddoekt te worden om te ervaren als jou zicht wordt weggenomen en je geheel op je gehoor mag vertrouwen.

Zou je het spannend vinden om dit eens te ervaren ?

Een tantra massage willen ondergaan, een sessie die geheel gericht is op aanraking en geluid , doch geen zicht.

Alleen alles voelen met jou ogen dicht.

Een andere sensatie beleven en ervaren die jou onbekend zijn.

Bij Ankh of light is die mogelijkheid er !

A Blind Tantra sessie is te boeken voor de duur van 2 & half uur!

Meer informatie alleen via telefonisch contact.

0647905559