Over mij

Mijn naam is Joep van Sonsbeek en ben geboren (1956) en getogen in Herwen en Aerdt. Ik ben vanaf het kind zijn en het grootste gedeelte van mijn leven een survior geweest en dat heeft me onnoemelijk sterk gemaakt tot wie ik nu ben met bijzonder veel inzichten op allerlei gebied.

Mijn Vader was beroepsvisser en woonde midden op de rivier de Rijn op een schokker samen met mijn moeder en vis vangen was zijn werk om zo hun hoofd boven water te houden. Ben opgegroeid als enig kind met een gevoel dat er iets niet klopte op deze grote wereld. Ik verdacht iedereen ervan dat ze allen een groot geheim droegen. Maar het bleek, ik was mediamiek. Dat heet tegenwoordig HSP. Dus ik stond wagenwijd open voor andere energieën. Ik was een stil verlegen kind dat al vroeg de ernst bij volwassen doorzag en dat werd me niet in dank afgenomen. Ik ben opgegroeid op t water en tussen de weilanden in, puur natuur en daar vertoefde ik in mijn eigen wereldje. Ik sprak met en tot de natuurelementen evenzo tot dingen die niet zichtbaar waren voor de volwassenen, maar voor mij was dat de normaalste zaak van de wereld.

Tot mijn zesde jaar vertoefde ik bij mijn ouders en van op de ene op de andere dag werd ik verhuisd naar mijn oma, die weduwe was, want ik moest naar een Hollandse school. Dat sloeg in als een bom! De onthechting die daar plaats vond heeft me het nodige bezorgd in mijn leven. Hoewel ik het erg goed had bij mijn oma besefte ik diep in me: dit klopt gewoon niet.( weer dat gevoel) Onzekerheid verdriet en verlatingsangst vierde dus hoogtij. Niet wetende dat die verlatingsangst nog eens dubbel was omdat ik een alleen geboren tweeling ben, waar ik pas op mijn zestigste achter kwam en vele puzzelstukjes op zijn plek vielen. Na 6 jaar bij mijn oma vertoefd te hebben werd ik op een zekere dag vanuit de schoolbank gehaald en reed met mijn ouders naar ’t ziekenhuis in Zevenaar en daar op de parkeerplaats kreeg ik te horen dat ze overleden was. Bam! De eerste confrontatie met de dood was heftig, de bodem sloeg onder me weg. Ik verhuisde weer naar mijn ouders, die geen puber gewend waren en ik was geen ouders gewend. De jaren die daarop volgden was een hel voor me, want mijn ouders kende ik totaal niet, waardoor ik verder in een diep dal terecht kwam met alle gevolgen van dien. In mijn trouwen heb ik de nodige bagage die zich daar aandienden zoals paniek stoornis, overspannenheid, sexueel misbruik, fobieen, hyperventilatie problemen, PMS en PDS en anderzijds gerelateerde aandoeningen, kunnen verwerken. Kortom ik leef nog steeds.

Ik heb in de sector gezinsverzorging gezeten en daar de nodig perikelen meegemaakt die mensen door maakten. Doordat ik vrij sthenisch van aard ben, hebben de levenslessen mij gevormd tot wie ik nu ben en de nodige inzichten gegeven. Ik heb hard gewerkt en vele sub beroepen gehad omdat ik een super groot inlevingsvermogen heb. Ik heb 15 jaar lang Joeps kledingverhuur/feest winkel gerund, waar ik veel levenservaring heb opgedaan.

Sinds 2014 ben ik een wakker mens geworden en al de tools die ik als kind al van nature had zijn weer op mijn pad gekomen (eigenlijk zijn ze nooit weg geweest). Deze bewustwording zet ik nu om in trans healing en mediumschap en meen nu dat de tijd is aangebroken om mij neer te zetten om de medemens een steun in de rug te bieden door begeleiding en bewustzijn gesprekken met meditatie en Healingen ,om vast zittende blokkades los te kunnen koppelen en te healen zodat U uw levensweg weer zonniger kunt bewandelen.