Tantra Massage

Een meditatieve Tantrische beleving boeken in de tempel bij Nerbe ! Ook dit is mogelijk bij Ankh of Light. Een zeer fijne energetische lichaamsmassage waarin je je levensenergie bewuster leert voelen. Ik neem je mee en neem de tijd voor je en begin met een kennismaking gesprek om eerst te landen met een heerlijk kopje rustgevende thee. Daarna een meditatie die langzaam aan je hart opent. Door eerst te eye gazen en om je af te stemmen in deze energie. Dat de flow vanzelf overgaat en het denken uit je hoofd haalt en je lichaam gaat ervaren van gevoel en ademen waar jouw energie zich zal verplaatsen in je lijf. Een zachte sfeervolle muziek zal je op deze reis begeleiden. Jij blijft altijd bij de regie over waar je aangeraakt wordt. Wij spreken hierover ook eerst af waar de grenzen liggen en deze worden ook gerespecteerd in een veilige bedding. Deze sessie is ook heel geschikt als je bewuster wilt worden van hoe je lichaam reageert op aanrakingen of kundalini/prana energie. Ook als je meer (van jezelf wilt ervaren en leren te genieten in het moment. Tantra heeft niets met seks te maken , doch er kunnen wel gevoelens gewaar worden. Laat deze aan u voorbij gaan als zijnde dat dit bij onze menselijke natuur hoort. Men hoeft hier niets mee te doen alleen gewaar worden als deze zich manifesteren .

Mijn handen zijn niet mijn handen maar geleide handen die gestuurd worden vanuit compassie en liefde.

Er zijn diverse sessies mogelijk. Laat dit ook duidelijk in het kennis making gesprek naar voren komen wat Uw of jou wensen zijn. zodat er een duidelijke afspraak plaats vindt. Eenmaal de sessie begonnen kan er geen andere wensen meer ingewilligd worden. Niets moet alles mag , doch duidelijkheid is vereist .

Duur van de massage:

De  1 op 1 Tantra sessie met massage duren minimaal  2 uur , men kan deze boeken tot de duur van 3 uur.

Tantra sessie 1 op 1 (de massage vindt plaats op mat met instemming wederzijds). voor 2 uur op de mat: 180 euro ,Elk half uur langer kost 50,00 extra.

 
U kunt bellen of mailen als je vragen hebt of om te boeken. Volledige privacy is gewaarborgd Wat besproken wordt blijft in de Tempel bij Nerbe.