Creatieve Blog

Hallo allemaal

Nog een paar uur en 2023 staat voor de deur! Een spik splinter nieuw jaar voor de boeg waar we onze energie helemaal op kunnen focussen. Mijn plannen zal ik ten uitvoer gaan brengen uit het gouden boek van Nerbe die intuïtief bij mij binnen kwam. Heb er zin in. Wat blijft! Mijn teken werk zal ik met liefde blijven doen en er zullen ongeveer 30 grote tekeningen erbij komen die nog in het Universum zweven om door mij heen te laten komen. Ook zal ik olieverf schilderijen gaan maken inmiddels heb ik al 7 grote doeken in huis klaar om in pastel kleuren gezet te worden. wat daarop komt is voor mij nog blanco , maar ik weet dat er bepaalde energieën door mee heen gaan komen die tot uitdrukkingen mogen komen op het maagdelijke doeke van 60x 80…. Evenzo mijn verhalen die uit de dop komen zullen uit de pen vloeien. Ook zal ik op diverse spirituele beurzen te vinden zijn waar ik graag mensen een consult ga geven want dat doe ik met veel plezier. De mediatieve tekenzondagen blijven en er wordt nog een ander mediatieve zondag georganiseerd nl. Kleien vanuit je onderbewuste. Een mooi proces om te zien hoe intensief men vanuit zijn eigen diepte beeldjes kan manifesteren. Ik dank mijn vriendinnen voor de aanwezigheid op tweede kerstdag waarbij dit idee in het leven is geroepen. De Pentalogische Transformatie weekends zullen bij genoeg aanmeldingen gewoon door gaan en er zal in overleg met Niels Pilaar datums geprikt worden. Tot zover het oude

Wat helemaal nieuw zal zijn is dat ik veldwerk ga doen, onderzoek op bepaalde gebieden die mij wijzer zullen maken en tevens voor vele een eyeopener kunnen gaan worden, om deze ook te gaan delen hier op mijn blog. Ook zal ik mij erotische geschreven verhalen wat meer naar buiten laten komen met de tekeningen erbij. Vind ik zelf wel gewaagd doch ik prefereer alles of niets en ik kies voor alles. Ook word er een mogelijkheid gecreëerd dat ik een bepaalde vorm van bodywork ga doen , daarover komt er nog info in de loop van dit voorjaar. Totaal een iets ander plaatje dat ik in gedachten had voor een paar weken terug. Maar zo gaat dat in het leven.

Op deze blog van Ankh of light zal ik over diverse onderwerpen gaan schrijven die op mijn pad gaan komen in dit nieuwe jaar. Zowel creatief als levensthema s ! ik plaats wat foto s om deze eerste pagina een aanzien te geven . Onder het kopje blog zul je diverse uiteenlopende zaken tegen komen Wees welkom ! liefs Joep….(Nerbe)

Reacties zijn welkom joepvansonsbeek@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *