Intake gesprek

Uitleg van hoe wij samen beginnen ; we spreken telefonisch een datum af en we hebben eerst een kennismakings-gesprek onder het genot van een kopje thee of koffie . Dit gesprek zal ongeveer anderhalf uur duren, waarbij U Uw inbreng, vraag of klacht neer legt. Dit in een veilige omgeving, waarbij U zich meer op Uw gemak zult gaan voelen.

Tijdens ons gesprek voel ik in als medium en maak ik zo nodig notities om op bepaalde aspecten terug te komen en er eventueel later dieper op in te gaan.

Vervolgens neem ik U mee naar mijn domein van puppet healing (zonodig) waar we verder de sessie vervolgen om nog beter in te gaan voelen waar bij U de blokkade zit .

Mijn ervarings-gebied is helaas breed , voor U een uitgebreide keus !

Alleen geboren tweeling

Het Innerlijke kind

Onthechting /verlatingsangst

Onbewuste patronen/Overtuigingen

Angsten

Fobieën

Sexueel misbruik

HSP

Spirituele gewaarwordingen

Bewustwordings-aspecten. Onzekerheid

Relatie gerelateerde problemen.

Regressie vorige levens

Na gelang van bevinding praten wij hierover en kan ik U diverse tools aanreiken of een behandeling toepassen wat voor U nodig is; Waar U weer mee verder kunt. Misschien is deze eerste ontmoeting al voldoende voor U, misschien heeft U nog een paar sessies meer nodig, naar gelang en in hoeverre Uw verhaal strekt en wat er nodig is. Dit natuurlijk in gezamenlijk overleg.

Wees niet bevreesd om bij mij aan te kloppen als je ergens mee zit , ik bijt niet en heb een luisterend oor en heel veel geduld. Voor de goede orde ik ben geen arts maar een ervaring deskundige die U bepaalde inzichten kan meegeven in Uw leven.