Edelstenen en Mineralen Pentalogische Geboorte Duiding!

Welk edelsteen hoort bij jou Geboorteduiding en dan heb ik het niet over je sterrenbeeld mineraal maar heel duidelijk over je geboorte gesteente. Jou kristal die diep in jou huist. Uit jou Pentalogische pentagram zullen stukken naar voren komen die in jou sluimeren en waar aan gewerkt mag worden . Of te wel te transformeren! Om dit proces een handje te helpen zal het mineraal jou daarbij een stukje begeleiden. Na een Penta opgemaakt te hebben zullen er bepaalde uitkomsten naar voren komen die meer aandacht nodig hebben in jou zijn. In jou aura veld en etherisch lichaam. De De edelsteen die daarvoor opgediept wordt kan jou iedere dag je beste talisman zijn en worden

Voor een reading op jou geboorte datum neem ik uitgebreid te tijd om deze zo goed mogelijk te duiden en waarbij ik de juiste edelsteen jou kan doen toekomen.

Ik kijk naar je Statische balans en naar je Dynamische balans of te wel je schaduw zijde.

En dat ik nu net de plaats waar een mineraal hard nodig kan zijn naast je sterrenbeeld gesteente.

Ik kijk ernaar uit om je hierin te mogen verwelkomen om een penta op te maken op je geboorte datum.

Wees welkom bij Ankh of light.

Complete Reading 55,00 en uw edelsteen doe ik daarbij cadeau.