BDES —LEVENS ENERGY —SEXUELE ENERGIE

BDES staat voor Bondage Dominantie Energetische sexualiteit.

Ja jullie lezen het goed! Een totaal nieuw inzicht in dit onderbelichte thema. We kennen allemaal de termen bdsm en bdsi en er komen waarschijnlijk meteen beelden omhoog van dat wat er allemaal op het internet te vinden is, plaatjes , filmpjes en bevindingen en percepties van mensen die er alllemaal op hun eigen manier naar kijken ! Oordelen en veroordeling klaar hebben in hun mond of dat er vrije geesten rondlopen die hun innerlijke roerselen geheel hebben afgerond en er totaal anders tegen seks aankijken. Ik wil niet ingaan opdat wat al eeuwen is want zo bijzonder is het niet dat er bdsm en bdsi bezigd wordt al vroeg in de middeleeuwen lag men ook op de pijn bank om het genot en gerief in donkere catacombes te weerstaan en van uit de diepte te halen wat opgesloten ligt in ons lichaam van vorige levens. Martelen werd al in het tijdperk van Jesus gedaan neem het stenigen van Maria Magdalena en de pruikentijd waar de mannen en vrouwen onder de grote rokken het nodige van genotzucht naar boven wisten te halen. Ook vibrators en andere speeltjes waren in dat tijdperk aanwezig . Wie zich in de geschiedenis verdiept komt aardig wat bevindingen tegen waar men geen notie van heeft.

Alles mag er zijn want nu leven we in een eeuw waar de wereld op zn kop staat en tevens ook nog in bepaalde hoeken nog in de taboe sfeer blijf hangen. En al die oude energie mag nu verwerkt worden zodat het collectief ook kan opschonen van ballast die door de eeuwen heen door onze lichamen gieren. Er zijn niet voor niets familieopstellingen innnerlijk kind verwerkingen oude angsten opschonen , Mannen groepen , vrouwen bijeenkomsten die er zijn Allen gestoeld om helend werk bij jezelf te doen. Shibari ,Tantra, Tao, Kama Sutra, Verbonden Ademen, paddos ayawaska , trance dance ,Kundalini activaties en libido mannen energy ,Vallei orgasme en multiorgastische mannen vrouwen en echtparen. Er is veel in dit tijdperk waarvan men vroeger nooit hoorde en nu als paddenstoelen uit de grond rijzen. Iedere eeuw doorgaat een transformatie. Evenzo ik ! en sinds kort met een hele lieve partner.

Ik kan alleen uit mijn eigen ervaringen tappen met met name de afgelopen drie jaar waar ik een transformatie heb doorgemaakt van 180 graden.

Een voledige kundalini op mijn 65 tigste